• Icono ca_ES
  • Icono es_ES

La escuela deportiva Hacia el SUP ofrece clases, cursos de iniciación y perfeccionamiento a los deportes de surf, paddle surf, stand up paddle (SUP) y kayak de mar, así como el alquiler de los materiales necesarios para su práctica, en las playas próximas a las instalaciones del Club Nàutic Garraf.
Además, ofrecemos sesiones de SUP-Yoga y SUP-Pilates en el mar, con monitores titulados y siempre en grupos reducidos. También organizamos salidas y excursiones guiadas en kayak de mar y en tablas de Stand Up Paddle para disfrutar del entorno natural del macizo del Garraf, y ofrecemos práctica de snorquel al mismo tiempo. Como novedad, el 2017 incorporaremos el wakeboard y el wakesurf a nuestra oferta

Consulta el Calendario de Actividades AQUÍ

Para información o reservas al 639649569 o info@haciaelsup.com

Paddle surf SUP

Al llarg de l’any, realitzem activitats com ara sortides de SUP i caiac nocturnes aprofitant la lluna plena, trobades setmanals per fer SUP en grup, etc. Cal destacar els casals d’estiu i de Setmana Santa per a infants on els nens i les nenes realitzen tota mena d’activitats aquàtiques fomentant l’esport en grup, la vida sana i el respecte per la natura.

L’escola esportiva té el seu propi equip de competició de SUP Race amb riders que participen a les principals proves de Catalunya i Espanya. Hem organitzat al 2015 i 2016 la prova “Tour to SUP”, puntuable al Circuit Català de SUP-RACE amb la Unió Catalana de Surf (UCS). Des de l'escola, continuarem treballant per realitzar més proves competitives al Club Nàutic Garraf.

Tenim un conveni de col·laboració amb la marca de material de AIR-SUP iSup Rooster, qui cedeix per un determinat temps als nostres riders la taula Ithaki 12’6” Air Sup per a les competicions. A més, oferim en exclusiva la taula de Big SUP Odyssey amb capacitat per a fins a 10-12 persones adultes i fins a 15 infants.

A més, realitzem activitats de team building per a empreses per reforçar el sentiment de grup dels treballadors mitjançant l’esport, col·laborem amb centres educatius i organitzem activitats a mida per a grups, ja es tracti d’un aniversari familiar, un grup d’amics, etc.

L’escola esportiva Hacia el SUP ofereix els seus serveis durant tot l’any. Us convidem a demanar més informació dels nostres cursos, lloguers i activitats escrivint a info@haciaelsup.com.

Us convidem a conèixer tots els nostres serveis i tarifes a www.haciaelsup.com

Documentos relacionados