El proper dimarts 23 d'agost de 2022, s’inicien els controls de seguretat dels Minis 6.50. Dijous 25 d'agost de 2022 passarem a controlar els creuers ORC.

Llegir més...

Pau Schilt Campió del Món de la Classe Europa 2022

16 de juliol de 2022 Regata

En Pau Schilt, regatista del Club Nàutic Garraf, revalida el seu títol de Campió del Món de la Classe Europa en el Mundial que s’ha disputat del 6 al 12 de juliol a Douarnenez (Bretanya  francesa) i en la que han participat 88 regatistes d’arreu  que han disputat 7 proves.

VII Trofeu Ventolina - XIV Trofeu Bufacaldos – President Jimmy Sunyol

3 de juliol de 2022 Regata

Dissabte 2 de juliol,  hem celebrat la última prova de la Fase de Primavera del VII Trofeu Ventolina - XIV Trofeu Bufacaldos – President Jimmy Sunyol. organitzat pel Club Nàutic Garraf.  Per a aquesta darrera prova, s’ha decidit una regata inversa amb un recorregut de 9 milles en aigües properes al port de Garraf.

Campionat de Catalunya de Catamarans 2022

29 de juny de 2022 Regata

Moltes felicitats per a Phillip Griffiths i David Rosel, regatistes del Club Nàutic Garraf, pel seu podi com a tercers classificats en F-18 al Campionat de Catalunya de Catamarans 2022 organitzat aquest cap de setmana pel Club de Mar Calafell.

Campionat de Catalunya d'ILCA6

16 de juny de 2022 Regata

Els passats caps de setmana, 4-5 i 11-12 de juny, va tenir lloc el Campionat de Catalunya d'ILCA6 en aigües de Vilanova i la Geltrú, comptant amb un total de 39 participants.

Es van disputar 12 proves, on els vents fluixos d'entre 5 a 10 nusos van dominar durant tota la regata.

Els nostres regatistes Giulio Zunino i Pau Egea, van fer un gran paper. Giulio Zunino, guanyant la regata i proclamant-se Campió de Catalunya d'ILCA6, i Pau Egea quedant en 34à posició, on cal destacar que va ser la seva primera prova en aquesta categoria.