• Icono ca_ES
  • Icono es_ES
10 de octubre de 2017 regata

El Slick guanyador absolut de la Regata AUTOLICA – Memorial Ferran Biete

40 vaixells van participar en una regata que va ser tot un èxit tant de participació com d’organització

El passat 30 de setembre es va celebrar la Regata AUTOLICA – Memorial Ferran Biete, que formava part del Circuit Passa Boies, amb una grandíssima inscripció de 40 vaixells que van poder gaudir de tres proves per als dos Grups (Competició i Esportiu), tot i que la previsió no era gaire bona, el vent va ser superior i es van poder fer les proves previstes amb solvència.

En el grup Competició va estar present el Ninuriata VII, de Pere Boix del CN Masnou, que va donar guerra al Slick de Carles Codina, que finalment va ser el just guanyador de la regata, fent tres primeres posicions. Els va acompanyar al podi el Lobster de l’Anna Schmittelen del CM Port Ginesta. Destacar que al grup Competició la competitivitat és màxima i on totes les tripulacions gaudeixen d’una gran salut regatera.

El Grup Esportiu va poder gaudir d’un increment de noves unitats que va fer que les proves estiguessin molt ajustades, cal destacar que en aquest grup de classificació la tendència es la navegació A Dos que fa igualar molt les regates i els vaixells.

El guanyador va ser el Sen Sei de Phillip Griffits del CN Garraf, seguit del Julieta de Ruben Serra del CN Garraf i del Harmattan de Daniel Almazan del C.M. Port Ginesta, que a la vegada van ser els tres primers classificats del grup A Dos, on la lluita era constant. Destacar la incorporació en aquest grup del Trimarà Magic Dragon d’Àngel Amilibia del C.M. Port Ginesta, que gaire bé vola sobre l’aigua.

En la categoria Vintage el guanyador va ser el Gato Bottiglia de Pier Sandrí, seguit del Colibri d’Alejandro Trincado i del Kalidon d’Alejandro Navarro.

Després de la regata tots els regatistes van poder gaudir d’una magnifica Barbacoa de carn, ambamanida de pasta i deliciosos postres. Llàstima que la pluja va fer acte de presència i els tempos es van accelerar, tothom frisava per la classificació de la regata.

Una vegada la classificació enllestida es va iniciar l’entrega de premis amb la presència de tot l’equip AUTOLICA, encapçalat per el Director d’AUTOLICA el Sr. Valletbó. A l’entrega també hi va ser present l’Amalia, la responsable de SAILSELECT i el comitè organitzador. Entre tots vam entregar els guardons començant per el grup Esportiu i finalitzant amb el Grup Competició.

Destacar que el guanyador Absolut de la regata, va ser l’Slick de Carles Codina i la seva tripulació del CN Garraf.

En els trofeus especials els premiats van ser: El tripulant més jove per Gerard de Soria de l’embarcació Uspis. El tripulant més experimentat per Alejandro Navarro del Kalidon, i el premi al Fair Play per a les embarcacions Santa Marta i Acuarida.

Des del Club Nàutic Garraf volem agrair a tots la participació i col·laboració per poder fer aquesta regata, ja estem treballant per l’edició del 2018.

Totes les embarcacions van rebre un obsequi de record, per la seva participació a la regata i tots els que van assistir a l’entrega de premis van poder tenir regals de sorteig. Gracies a tots el col·laboradors del Club com Autolica, Jairo, Sailselect, Disvent, Global Marin, Obras Vivas, Cleansailing, Restaurant Nàutic Garraf, Heineken, Xavier Mor Chocolatier, Agustí Torelló i Mata i especialment a Anna Sotes, vídua de Ferran Biete.