• Icono ca_ES
  • Icono es_ES
3 de julio de 2017 regata

Més de 40 vaixells participen a la Regata Pato Willy del CN Garraf

En la General del Circuit el ‘Gato Botiglia’ segueix líder, tot i l’absència en les proves, on el ‘Mar de Gariguella’ retalla distància

El passat dissabte vam estrenar l’horari de regates d’estiu per fer les regates del CIRCUIT PASSA BOIES, que també era puntuable per a la Regata PATO WILLY (que per falta de vent, no es va poder fer el 17 de Juny). Amb bona part de la flota d’Aiguadolç i la flota habitual del PASSA BOIES, es van reunir unes 40 embarcacions davant del Port del CN Garraf.

A les 16h l’organització es va veure obligada a canviar el recorregut degut al canvi de vent, aplaçant la sortida fins a les 16:30h que es va fer conjunta per a tota la flota.

Una vegada finalitzada la prova l’organització novament va tenir que tornar a refer el recorreguts per una nova variació del vent, que va acabar en component de Llevant. La segona prova es va retardar degut a que un dels vaixells de la regata va tenir que fer un rescat d’un vaixell extern i la prova va començar cap a les 18:20h.

El col·laborador DISVENT, va ser present al vaixell del Comitè com a distribuïdor de les emissores VHF.

Una vegada finalitzada les dues proves, al CN Garraf va fer l’entrega de premis de la regata PATO WILLY, amb la presència del Jordi Baijet, tot amenitzat amb un pica-pica i beguda per a als participants.

En la categoria de Competició el guanyador va ser l’SLICK de Carlos Codina, empatat a punts amb el PARANA de Xavi Tur i en tercera posició el WHITE SPIRIT de Raul Voces del CN Garraf.

En la classificació Genreal del Circuit, l’SLICK reafirma el liderat davant del WHITE SPIRIT i del PARANA, que puja fins a posició de pòdium.

En la categoria Esportiu, el guanyador va ser el SHANGRIL·LA de Marta Mahiques, que van anar A DOS, seguit del MAI PO de Pepe Vives i en Solitari i en tercera posició el DOSPERU II de Jordi Corominas.

En la categoria de SOLITARI el guanyador va ser el MAI PO de Pepe Vives. En VINTAGE el guanyador va ser el KIKA de Jordi Baijet. En la categoria de A DOS el primer lloc va ser pel SANTA MARTA d’Albert Miralles. En fèmines el guanyador va ser el SHANGRIL·LA de Marta Mahiques. El tripulant més jove va ser per l’embarcació DOSPERU II de Jordi Corominas. En la General del Circuit el GATO BOTIGLIA segueix líder, tot i l’absència en les proves, on el MAR DE GARIGUELLA retalla distància.