• Icono ca_ES
  • Icono es_ES
26 de febrero de 2018 paddle

Nou casal Hacia el SUP de Setmana Santa per a nenes i nens

L’escola esportiva de paddle surf, surf i caiac Hacia el SUP del Club Nàutic Garraf torna a oferir un casal, del 26 al 30 de març durant les vacances escolars de Setmana Santa, a les famílies amb infants d’entre 7 i 15 anys. En horari de matí, de 9h a 13.30h, els participants podran fer la setmana sencera o dies independents. Els nens i nenes practicaran esports aquàtics com paddle surf, surf, SUP, Big SUP, caiac, snòrquel, body board, skim board i d’altres, a més de jocs en equip i altres activitats lúdiques.

Hacia el SUP ofereix descomptes als socis del CNG i famílies residents a Garraf, així com per a aquelles que contractin el casal per a més d’un familiar. A més, com a novetat, enguany dona l’opció de recollida gratuïta a la urbanització Rat-Penat i Les Botigues de Sitges, on faran dues parades.

El casal és una activitat consolidada que es realitza durant les vacances escolars d’estiu i Setmana Santa, de caràcter familiar i sempre en grups reduïts, a l’entorn natural privilegiat del Garraf. Les inscripcions es poden realitzar a l’escola, a les oficines del Club o online enviant el formulari que es pot descarregar a www.haciaelsup.com a info@haciaelsup.com.