• Icona ca_ES
  • Icona es_ES
25 de febrer de 2019 Regata

Fran Núñez es proclama subcampió d'Espanya de 49er

El fantàstic paper del tàndem Nuñez-Barrio durant l’última jornada va canviar l’ordre de classificació del podi final

El regatista del Club Nàutic Garraf, Fran Núñez, juntament amb el canari Andrés Barrio (RCN Gran Canaria), s'ha proclamat subcampió d'Espanya de 49er al campionat disputat a Torrevieja, just per darrere dels valencians Kike Luján (CN Jávea) i Antonio Torrado (RCN Torrevieja) i per davant dels gallecs Luis Bugallo i Jorge Lorenzo (RCN Vigo).

En l'última jornada els gallecs no van signar el seu millor resultat realitzant quatre tercers en contra del bon paper del tàndem canari-català Barrio-Núñez (2-2-1-2), que van  fer que el podi final canviés d’ordre.

En les regates finals d'aquest campionat d'Espanya, emmarcat dintre de la Comunitat Valenciana Olympic Week, els participants van fer front a unes condicions climatològiques molt exigents: vent de 080º i 14-16 nusos, amb onades curtes.

Des del Club Nàutic Garraf volem felicitar al Fran Nuñez, com a regatista del Club, i al seu company Andrés Barrio, per la fita aconseguida en una categoria tan disputada.