• Icona ca_ES
  • Icona es_ES
23 de juliol de 2020 Regata

Cap de setmana ple d’èxits per als regatistes del Club amb 4 títols i un sots Campionat de Catalunya

Els regatistes d’Optimist del Club Nàutic Garraf han tornat en plena forma del confinament, els passats 17, 18 i 19 de juliol van aconseguir 4 títols i una segona posició en el Campionat de Catalunya celebrat en aigües del CN Masnou.

La competició s’havia de disputar al maig però es va aplaçar degut a l’actual pandèmia del COVID-19. Tot i que no ha estat un Campionat normal, degut a la situació actual i les noves dates, aquest ha tingut la mateixa intensitat i nivell de competició de sempre.

L’Equip de Regates de la Classe Optimist del Club va estar integrat en el Grupo 1 per Yago Nuñez i Gerard de Soria. I en el Grup 2 per Juan Carlo Peña, Tommy Cunill, Carlos Peyroton, Nil Sunyer, Telma Julián, Demyan Repin i Aina Rivas. Tots ells acompanyats per l’entrenador Toni Rivas.

Yago Nuñez, s’ha proclamat Campió de Catalunya Masculí Sots-16  del Grup 1. Gerard de Soria, Campió de Catalunya absolut Sots-13 del Grup 1 (segon any consecutiu). Juan Carlos Peña, Sots Campió de Catalunya Masculí Sots-13 i 3er de la General del Grup 2. Tommy Cunill, Campió de Catalunya Masculí Sots-11 i 5è de la General del Grup 2. Aina Rivas, Campiona de Catalunya Fèmina Sots-11 del Grup 2.

El Campionat, que és classificatori pel Campionat d’Espanya i d’ascens pels regatistes del Grup 2, tanca una temporada atípica i molt diferent.

Les condicions meteorològiques que es van trobar els regatistes del Club, (divendres entre 10 i 14 nusos de Sud i molta onada, dissabte 8 nusos de l’Est i força onada i diumenge entre 7 i 18 nusos de Sud-oest amb bastant onada) van fer que s’haguessin d’esforçar al màxim per seguir mantenint el mateix nivell aconseguit durant la temporada.

En total el Grup 1 va poder disputar 12 proves i el Grup 2, 11. Des de que va acabar el confinament, els petits regatistes de la casa han estat entrenant de dilluns a divendres, matí i tarda, per poder preparar aquest Campionat amb les màximes garanties.

Cal destacar, que un cop tancat el rànquing després d’aquesta regata, la majoria dels nostres regatistes del Grup 2 han aconseguit l’ascens al Grup 1, i que Yago Nuñez finalitza 1er del rànquing Català en categoria absoluta d’Optimist.

Tot esforç té la seva recompensa! Moltes felicitats a tot l’Equip i als entrenadors!